Header image  
MUSTETTA TULOSTIMEEN  
line decor
  
line decor
 
 
 
 

 
 
INKCLUP MUSTE


www-osoite www.inkclub.fi

InkClub kuuluu Euroopan suurimpiin mustepatruunoiden ja valokuvapaperien myyjiin Internetissä. Yritys perustettiin tammikuussa 2000 ja se on palvellut suomalaisia kuluttajia jo vuosia.

Tarjouskampanja

Verkkokauppa on houkutellut uusia asiakkaita jo pitkään tarjoamalla ilmaisen mustepatruunan pelkkien toimituskulujen (4,95 e) hinnalla. Ilmaista mustetta voi tilata vain kerran taloutta kohti, ja monet ovat jo käyttäneet tarjouksen hyväkseen. Tarjous koskee pääasiassa vain mustesuihkutulostimia. Lasertulostajille on tarjottu ilmaista valokuvapaperia.

Tuotevalikoima

InkClub myy tulostin valmistajien väripatruunoiden lisäksi tarvikemusteita omalla InkKlub-nimellä. Tarvikemusteet on todettu testeissä kohtuullisen hyvälaatuisiksi. Laatuerot vaihtelevat tulostimen mallin mukaan, joten tutustumistarjous (ilmainen muste) kannattaa käyttää hyväksi ja testata yhteensopivuutta omaan printteriin.

Tuotesivuilla on eroteltu selvästi onko kyseessä tarvikekasetti vai alkuperäismuste. Lisäksi patruunoiden koot on merkitty näkyviin.

Inkclub on viime aikoina laajentanut tarjontaansa myös pieniin tietokonetarvikkeisiin kuten tyhjiin CD- ja DVD-levyihin, muistikortinlukijoihin jne.

Toimitusajat ja maksu

Inklub toimittaa musteet nopeasti. Maksutapoihin kuuluu myös lasku. Toimituskulut ovat aina 4,95 euroa.

 
 

 
Linkit:

INKCLUP
Suosittu verkkokauppa, joka myy alkuperäiset musteet ja Inkclub-nimiset myytävät tarvikemusteet. Toimituskulut 4,95e. Tutustumistarjouksena ilmaista mustetta tiettyihin mustesuihkutulostimiin.